Total Concept,
Total Oplossing!

Wat is 'Total Concept'?

Je wenst een volledige (ver)bouwing voor uw huis, appartement of kantoor? Dan wil je natuurlijk dat alles netjes en volgens plan verloopt.

Wij hebben zowel professionele vakmannen als designers in bedrijf zodat we uw project volledig zelf coördineren en afwerken. Uw project of delen ervan worden niet doorgespeeld naar andere aannemers, zodat wij uw directe en enige aanspreekpunt blijven.

  • Totaaloplossing met één aanspreekpunt
  • Budgetgericht en gepersonaliseerde aanpak
  • Eigen coördinatie met eigen vakmannen

Uw voordelen?

Zonder verassingen achteraf

Aanpak volgens jouw wensen en noden

Gedetailleerde planning en voorbereidingA-Z totaaloplossing
met eigen coördinatie

Een totaalrenovatie of nieuwbouw is een hele onderneming die behoorlijk wat stress kan veroorzaken. Meestal gaat het dan om onvoorziene kosten en/of vertragingen die je planning verstoren. Net daarom is het zo belangrijk dat je de juiste partner in huis neemt.

Wij engageren ons voor de volle 200% voor elk project, zodat je op beide oren slaapt.
Interieurdesign en 3D-modelling
voor een kwalitatief en ergonimisch binnenhuis

Je interieur inrichten kan je toch ook zelf, denk je zeker. Het lijkt zo eenvoudig, maar een sfeervol interieurontwerp vraagt om een doordacht plan.

Onze interieurarchitecte creëert voor jou een gepersonaliseerde woonsfeer die jouw karakter en stijl uitademt. Niet alleen het zicht, maar ook de ergonomie en leefkwaliteit worden hoog in het vaandel gehouden bij ontwerpen van uw huis of kantoor.


Vraag advies aan onze bouwexperts

Vraag vandaag nog uw gratis offerte voor een grondige (ver)bouwing


Contacteer ons

Ontstaan

Tura Construct heeft zijn sporen verdiend met ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector. Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een betrouwbare aannemer.

Eén Aanspreekpunt

We werken niet samen met externe krachten of onderaannemers. U hoeft u geen zorgen te maken over problemen in planning of kwaliteit die door verschillende aannemers zou kunnen ontstaan.


Sterk Team

Van begin tot einde worden al onze werken uitgevoerd door onze werknemers. We hebben ontwerpers, tekenaars, ingenieurs, vakmannen en een eigen supportteam in dienst.

Snelle Respons

We zijn in staat om binnen de 48 uur een offerte op te stellen. Uiteraard is deze gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons