Ons Team

Een sterk team voor geslaagde projecten! Alleen kunnen we veel, samen doen we meer!

Administratie


Nebi Tura

Zaakvoerder


Nedim

coördinatorThe experts


Radovan 'Den Pensioneerde'

Daktimmer & Bedekker


Nurmetin 'Den Nuroo'

Ploegbaas Dakwerken


Yumer 'Den Witte'

Stucadoor


Fevzi

Ploegbaas Ruwbouw


Sener

Magazijn & Materiaal


Senol

Technieken


Huseyin

Stucadoor


Sunay 'The Hulk'

MetserErvaring

0 jaar

Klanten

0+

Projecten

0+

Ontstaan

Tura Construct heeft zijn sporen verdiend met ruim 24 jaar ervaring in de bouwsector. Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een betrouwbare aannemer.

Eén Aanspreekpunt

We werken niet samen met externe krachten of onderaannemers. U hoeft u geen zorgen te maken over problemen in planning of kwaliteit die door verschillende aannemers zou kunnen ontstaan.


Sterk Team

Van begin tot einde worden al onze werken uitgevoerd door onze werknemers. We hebben ontwerpers, tekenaars, ingenieurs, vakmannen en een eigen supportteam in dienst.

Snelle Respons

We zijn in staat om binnen de 48 uur een offerte op te stellen. Uiteraard is deze gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons

TuraCup 2019

Als Tura Construct streven we er naar om een impact te hebben in de samenleving. Zo zijn we jaarlijks sponsor van meerdere sport-, jongeren-, buurt- en studentenverenigingen.

Vanaf 2019 zijn wij ook hoofdsponsor van de welbekende jaarlijkse voetbaltornooi georganiseerd door KSK Sint-Amands waaraan 100+ ploegen deelnemen van binnen- en buitenland. Het doet ons plezier om samen te werken en steun te bieden aan onze lokale voetbalclubs. KSK Sint-Amands is actief in alle divisies met meer dan 10 teams en honderden spelers. We zijn trots dat we partner en sponsor zijn van deze top club en wensen hen succes!