Gevelbekleding

Wij vervolledigen uw dossier conform de richtlijnen!

Ons AanbodTura Construct


Niet gevonden wat u zocht? Maak je geen zorgen, contacteer ons en we zullen je spoedig antwoorden.

Contacteer


Gevelbekleding

Met geïntegreerde gevelbekleding bedoelen we gevelmaterialen die twee functies combineren: enerzijds dienen ze als buitengevelbekleding, anderzijds bevatten ze ook al een isolatielaag. Bij deze systemen zit de isolatie namelijk al vast aan de binnenzijde van steen, tegel of paneel.

De meest bekende panelen zijn de metalen sandwichpanelen uit de industriebouw, die zeker ook bij woningbouw gebruikt kunnen worden. Daarnaast heb je ook geïsoleerde betonpanelen. Heel recent zijn er ook panelen van baksteen strips met isolatie. Het voordeel aan zulke systemen is dat je twee-in-een hebt, waardoor de werkzaamheden aan je gevel sneller kunnen verlopen.
Ons AanbodTura Construct


Niet gevonden wat u zocht? Maak je geen zorgen, contacteer ons en we zullen je spoedig antwoorden.

Contacteer

Veelgestelde Vragen


Hoe lang duurt het om te beginnen met de werken?
Hangt af van het project, seizoen en drukte. Als er bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig is kunnen we pas beginnen na het goedgekeurd is, dit geldt voor alle vergunningen. Indien alle papierwerk in orde is kunnen we binnen de week beginnen met de werken. Tijdens de hoogseizoen kan dit oplopen tot 2 weken. Voor dringende werken kunnen we, indien mogelijk, binnen de 2 dagen beginnen.
Hoelang duurt het om een project af te werken?
Dit hangt bijna volledig af van het grootte van het project. Het kan van 1 week tot maanden duren om een project af te werken. Ook kan het gebeuren dat een project langer duurt door weersomstandigheden. We doen er in ieder geval alles aan om uw project op de voorgestelde datum af te leveren.
Hoeveel gaat het kosten?
De kosten worden berekend volgens de materiaalkosten, loon van de werknemers, duur project en belastingen. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat wij een democratische prijs hanteren en dat de prijs volkomen in evenwicht zal zijn met de kwalitatieve afwerking van uw project.
Geven jullie garantie?
Al onze bouwwerken en klanten hebben recht op de wettelijke garantie bepaald volgens het contract tussen aannemer en klant.
Wat als ik niet content ben met het resultaat?
Dit is hoogst onwaarschijnlijk aangezien wij van begin tot eind van het project met u in contact zullen zijn. U kunt er zeker van zijn dat eventuele aanpassingen tijdens het bouwproces aangepakt zullen worden.
Mag ik een werf bezoeken?
Tuurlijk! Contacteer ons om één van onze werven te bezoeken. Zo kunt u zelf zien hoe wij te werk gaan.