Ruwbouwwerken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Ons AanbodTura Construct


Niet gevonden wat u zocht? Maak je geen zorgen, contacteer ons en we zullen je spoedig antwoorden.

Contacteer


Ruwbouwwerken

Met de ruwbouw begint de echte start van het verbouwavontuur waar je zolang naar hebt uitgekeken. Het vormt de basis voor de verdere woning en is dus een zeer belangrijke fase tijdens de renovatie. Naast het (laten) uitvoeren van tal van afbraakwerken, zal je nu ook knopen moeten doorhakken.

Vooraleer je aan de ruwbouwwerken begint, moet je eerst nagaan of de werken vergunningsplichtig zijn. De dienst stedenbouw van jouw gemeente kan je hierover informeren. Zijn de werken vergunningsplichtig, dan moet je ook een architect inschakelen. Wij zorgen voor een totaaloplossing, van aanvraag tot opvolging en afwerking van uw project.
Ons AanbodTura Construct


Niet gevonden wat u zocht? Maak je geen zorgen, contacteer ons en we zullen je spoedig antwoorden.

Contacteer

Veelgestelde Vragen


Hoe lang duurt het om te beginnen met de werken?
Hangt af van het project, seizoen en drukte. Als er bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig is kunnen we pas beginnen na het goedgekeurd is, dit geldt voor alle vergunningen. Indien alle papierwerk in orde is kunnen we binnen de week beginnen met de werken. Tijdens de hoogseizoen kan dit oplopen tot 2 weken. Voor dringende werken kunnen we, indien mogelijk, binnen de 2 dagen beginnen.
Hoelang duurt het om een project af te werken?
Dit hangt bijna volledig af van het grootte van het project. Het kan van 1 week tot maanden duren om een project af te werken. Ook kan het gebeuren dat een project langer duurt door weersomstandigheden. We doen er in ieder geval alles aan om uw project op de voorgestelde datum af te leveren.
Hoeveel gaat het kosten?
De kosten worden berekend volgens de materiaalkosten, loon van de werknemers, duur project en belastingen. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat wij een democratische prijs hanteren en dat de prijs volkomen in evenwicht zal zijn met de kwalitatieve afwerking van uw project.
Geven jullie garantie?
Al onze bouwwerken en klanten hebben recht op de wettelijke garantie bepaald volgens het contract tussen aannemer en klant.
Wat als ik niet content ben met het resultaat?
Dit is hoogst onwaarschijnlijk aangezien wij van begin tot eind van het project met u in contact zullen zijn. U kunt er zeker van zijn dat eventuele aanpassingen tijdens het bouwproces aangepakt zullen worden.
Mag ik een werf bezoeken?
Tuurlijk! Contacteer ons om één van onze werven te bezoeken. Zo kunt u zelf zien hoe wij te werk gaan.